Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (2.75 secunde)
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Dusmanul din bloc - In afara de telefonul mobil, mai tinem in preajma noastra si alti vampiri energetici?
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Medicina energo-informationala - In ce fel actioneaza dispozitivele dvs. de incarcare si echilibrare energetica a organismului?
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile Daca mai aveam nevoie de exemple in sprijinul teoriei ca nimeni nu e profet in tara lui, fizicianul Ancu Dinca este unul din ele.
Iata de ce putem avea incredere in tot ce este natural si mai ales daca produsul este Eco-Bio, adica asa cum a fost creat de "Proiectantul General - Dumnezeu".
Cele mai cautate la acest targ au fost cele bio: canepa, susan si in, dar si cele conventionale: armurariu, dovleac, un amestec special din canepa, dovleac, armurariu, in.
Bufet suedez din cruditati din propria gradina oferite de Green Your Life Indulcitori 100% naturali cu 0 calorii si 0 indice glicemic Green Sugar oferiti de Laboratoarele Remedia (un produs recomandat de Ligia Pop) Dulciuri raw vegane oferite de Rawyal Brunch & Cakes Apa alcalina oferita de Apa natural alcalina Perla Moldovei - pH 8,8 Apa oferita de Apa Kangen Europa Bunatati din canepa oferite de Canah Vinuri bio oferite de Terra Natura Vinuri alese oferite de Domeniile Tohani, furnizori ai Casei Regale a Romaniei Aranjamente florale oferite de ViaFlowers.
crema cu galbenele si ulei de catina presat la rece, crema cu ardei iute, demachiantul cu miere si spirulina, unt de corp cu cacao, portocale si ulei de cocos - la 14 RON / 100 ml si la 25 RON / 200 ml, sapun plutitor cu catina bio - 14 RON, sapun cu ulei de argan - 18 RON, sapun cu 98% cocos, 2% unt de shea si sare de himalaya - la 9 RON, sapun Sunrise Flower cu musetel, urzica si miere - 12 RON, crema cu galbenele si catina - 10 RON.
Specialitatile Elcomex Agroindustrial, comercializate sub brandurile LactIQ si Zana, sunt produse din lapte colectat zilnic de la capre de rasa franțuzeasca, crescute in Dobrogea (zona Constantei), au origine controlata si sunt recomandate de Asociatia BIO Romania, ca fiind 100% NATURALE (nu contin conservanti sau alti aditivi).
NUTRACEUTICA & DIET FOOD EXPO Expozitie de alimente fara gluten, fara zahar, alimente bio, speciale si functionale, vitamine, suplimente, nutracosmetice. Aceasta va avea loc de joi pana sambata, intre 14 - 16 aprilie, in Pavilioul C4, la Romexpo.
Nicoleta Velicu a participat recent la Nutraceutica organizata in Pavilionul C 4 de la Romexpo cu un stand cu produse bio alimentare si cosmetice.
prajituri de casa si cofeturi, dulceturi si siropuri, branzeturi si afumaturi, miere si pastura, placinte fel de fel, fructe si legume proaspete, turta dulce si covrigi, vin de Panciu si tuica bio de la Cuca, poale-n brau si aliverci preparate pe loc, cozonaci domnesti, ciocolata de casa si dobos, dar si mancare gatita, cum ii sta bine unei piete taranesti autentice.
Iulia Belc, directorul medical al Bio Ortoclinic, ofera 10 sfaturi numai bune de pus in bagaj pentru ca persoanele care au probleme la coloana cervicala, dorsala sau lombara sa aiba o vacanta linistita.
Magiunul de Topoloveni 100% BIO Magiunul de Topoloveni se afla printre putinii producatori din industria alimentara, care proceseaza numai alimente functionale:
Produsele tale preferate Gerlinea sunt disponibile in toate lanturile de hipermarketuri din Bucuresti si din tara, la raioanele de produse BIO-dietetice.
Produsele tale preferate Gerlinea sunt disponibile in lanturile de hipermarketuri din Bucuresti si din tara, la raioanele de produse BIO-dietetice, in magazine naturiste, in farmacii, in cluburi de fitness si online pe shop-ul oficial - https://www.nutrivita.ro/managementul-greutatii-7
legume proaspete, turta dulce si covrigi, prajituri traditionale din Maramures, placinte domnesti, miere si produse apicole, tuica bio de la Cuca, dulceturi si siropuri naturale de la Tartasesti, vinuri de la Panciu.
Ma refer la partea bio-chimica. Stie doar sa te ajute sa duci boala, sa ajute corpul sa faca fata bolii respective, dar nicidecum sa vindece boala.
Vineri, 23 septembrie, Florentina Opris organizeaza un eveniment alaturi de Anca Daniela Raiciu de la firma Hofigal, in cadrul #devinoperfecta, la Puro&Bio Romania, ora 18:30, pentru a afla de ce sunt cuvintele importante pentru sanatatea trupului si a sufletului!
- Alegeti produse lactate nedegresate Studiile au aratat ca iaurtul integral satura mult mai bine decat cel degresat, iar alegerea ideala este iaurtul bio - delicios daca adaugati o lingurita de miere.
google-analytics.com